Sí volem carril bici

El que ja està fet i que és més còmode i segur per a tothom

IMG_5138
La passada setmana varem publicar dues entrades, en les que donàvem compte del carril bici que l’Ajuntament havia anunciat que volia fer al llarg del carrer Antoni Ramis. Dues persones ens han manifestat que no entenen que ens oposem a que els alumnes de l’IES Sant Marçal hi puguin anar en bicicleta per un carril bici. I es que no ens hi oposam! Ben al contrari!

Volem un carril bici còmode i segur per als alumnes i per a tot aquell que el vulgui utilitzar, per anar per exemple des de Pòrtol i Sa Cabaneta cap a l’estació de tren des Figueral i viceversa. Però aquest carril ja existeix. Des de fa 17 o més anys. El varem pagar els veïnats de Sant Marçal, cooperativistes que varem pagar tota la urbanització de Sant Marçal.

IMG_5143El que no volem, com en tantes altres coses és que l’Ajuntament faci coses sense dialogar amb els afectats. El que no volem és que es faci una nova despesa innecessària, que haurem de pagar entre tots els marratxiners. El que no volem és un carril bici insegur…

IMG_5140Tenim el carril bici fet, que va des de el carrer de la Verònica i fins la rodona dels Donants de Sang travessant pràcticament tota la urbanització en direcció est-oest (al igual que el carrer Antoni Ramis). I és molt més lògic i segur que el que va anunciar l’Ajuntament: està ben definit, està separat del pas de vianant per una vorada i totalment separat de la calçada de vehicles.

Carrils bici a Sant Marçal L’Ajuntament tant sols no explicava com pretén donar continuïtat a aquest carril bici al final del carrer d’Antoni Ramis. Nosaltres adjuntam una proposta de com enllaçar amb el carril existent: es podria fer per damunt la vorera Est del carrer de la Verònica, també de forma separada del pas dels vehicles i dels vianants i també serviria per enllaçar en direcció a Sa Cabaneta.

Qui tengui orelles que escolti! I qui tengui ulls que miri el plànol que adjuntam.

IMG_5142

 

Deixa un comentari