Sant Marçal comptarà amb punts de recollida d’oli domèstic

Primeres demandes ateses per l’Ajuntament

El passat dia 1 d’abril, com ja vos varem informar, varem tenir una reunió amb el batle, en acabar la qual varem presentar-li una carta amb una relació de demandes per a la millora de l’entorn on vivim.

Ara vos podem comunicar que avui mateix hem rebut la primera de les respostes a la llista de reivindicacions sol·licitades. Concretament, una carta que ens remet la regidora de Medi Ambient, Cati Pocoví, en la que ens informa que estan en marxa les gestions per tal que s’instal·lin contenidors de recollida d’oli de cuina a  la urbanització, amb la qual cosa no necessitarem haver de dur-lo fins el punt verd del polígon per reciclar-lo.

També ens ha confirmat que la zeladora municipal està ja revisant els solars buits que es troben en males condicions, per tal de fer arribar als propietaris una carta per la seva immediata correcció, evitant així problemes d’higiene i seguretat, com també pel perill d’incendi que poden suposar, ara que s’acosten els mesos més secs i calorosos. Esperam que, tal com ho varem sol·licitar, la mesura afecti a tots els solars, tan privats, com de titularitat pública.

Des d’aquest web volem donar les gràcies i l’enhorabona a la regidora Pocoví, extensiva a tota l’àrea de Medi Ambient del nostre ajuntament, per haver estat la primera en contestar a les nostres demandes i per fer-ho en sentit positiu. Gràcies Cati!

 

Deixa un comentari