Properes activitats a Sant Marçal

Debat públic sobre el tema de l’aigua

La nova Junta Directiva de l’Associació està posant en marxa una serie d’activitats pels propers mesos.

Per començar, el dimarts, dia 12 de juliol, a les 19,30 h. tendrà lloc un debat públic al local parroquial de Sant Marçal. Intervindran d’una banda els veïnats, com a afectats, i d’altra la representació de l’empresa concesionària “Aguas Término de Marratxí” i l’Ajuntament, com a responsable en darrer terme de la prestació del servei. Estam preparant una altra trobada de debat per xerrar sobre el Recinte i altres infraestructures previstes per a construir a Sant Marçal. Serà ja el mes de setembre.

Sopar a la fresca, concurs de logos i activitats esportives

El dia 5 d’agost, divendres, recuperam el nostre sopar a la fresca. Serà a la pista de patins de davant el supermercat. Ens veurem allà a les 20,30 h. per saludar-nos i fer una xerradeta, mentre param les taules i començaríem el sopar devers les 9. Durant el sopar es donaran a conèixer els premis del concurs de logos.

I sense oblidar que el setembre començam les activitats esportives. Hem tengut prou demandes de pilates i zumba. També és bastant probable que es pugui posar en marxa el grup de ioga.

 

 

Deixa un comentari