Presentació

Estimats veïns i veïnes,

Després d’anys sense cap associació de veïns en funcionament, a la nostra urbanització, un grup de veïnats de Sant Marçal hem decidit donar una passa endavant i constituir-ne una.

Els nostres objectius són amples i diversos i van des de la realització de tot tipus d’activitats, per els més petits i fins als més grans, les relacionades amb l’adequada cura i millora del lloc on vivim o el poder tenir un canal de comunicació àgil i eficaç amb el nostre Ajuntament, per a tots aquells temes que ens afectin com a veïns de Sant Marçal i com a ciutadans de Marratxí.

Per tal d’informar-vos amb més detall del que volem fer, així com de recollir totes les vostres propostes i suggeriments, en relació als objectius esmentats, realitzarem en breu una Assemblea General, per tal de, entre tots, començar a fer camí.

Mentre s’acosta aquest dia, hem posat en marxa un lloc web en el que hem començat ja a posar algunes informacions i un formulari de contacte per tal que ens pugueu començar a enviar les vostres idees, suggeriments, queixes, propostes, etc. El lloc web, des del que també vos podreu donar d’alta com a socis, és el següent: http://navsm.com

Pels que no tengueu accés a Internet o vos pugui ser més còmode, teniu a la vostra disposició fulls d’inscripció a l’Associació a l’Open Marratxí (tennis i pàdel), al final del carrer Verònica de la nostra urbanització.

Per a qualsevol dubte i si vos ha de ser més fàcil, també vos podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic a info@navsm.como telefònicament al núm. 644 47 88 61.

Vos esperam!

——————————————————–

NOVA ASSOCIACIÓ VEÏNAL “SANT MARÇAL”

Queridos vecinos y vecinas:

Después de años sin asociación de vecinos en funcionamiento en nuestra urbanización, un grupo de vecinos de San Marçal hemos decido dar un paso adelante y constituir una nueva asociación.

Los objetivos que nos planteamos son amplios y diversos y van desde la realización de todo tipo de actividades, para los más pequeños y hasta los de más edad, los relacionados con el cuidado y mejora del lugar donde vivimos y el disponer de un canal de comunicación ágil y eficaz con nuestro Ayuntamiento para todos aquellos temas que nos afecten como vecinos y vecinas de Sant Marçal y como ciudadanos de Marratxí.

Para poderos informaros con más detalle de lo que pretendemos llevar a cabo, además de recoger todas vuestras propuestas y sugerencias, en relación a los objetivos planteados, realizaremos en breve una Asamblea General, para que, entre todos, empecemos a hacer camino.

Mientras se acerca este día, hemos puesto en marcha una web que ya contiene algunas informaciones y un formulario de contacto para que podáis empezar a enviar vuestras ideas, sugerencias, quejas, propuestas, etc. El sitio web, desde el que también podréis daros de alta como socios, es el siguiente: http://navsm.com

Para aquellos que no dispongan de acceso a Internet o porqué os resulte más cómodo, tenéis a vuestra disposición hojas de inscripción de la Asociación en el Open Marratxí (tenis y pádel), al final de la calle Verónica de nuestra urbanización.

Para cualquier duda y si os es más fácil, también os podéis poner en contacto con nosotros por correo electrónico en info@navsm.com o telefónicamente al número 644 47 88 61.

¡Os esperamos!