Anirem a veure el projecte de l’edifici multiusos a construir a Sant Marçal

AjuntamentCom a continuació de dues reunions mantingudes fa unes setmanes amb el batle Joan Francesc Canyelles, una  i amb el regidor Mariano Izquierdo, l’altra, vos informam que despús-ahir varem rebre una telefonada del batle per tal de convidar-nos a veure i estudiar el projecte de l’edifici multiusos a construir a Sant Marçal.

De recinte firal a Centre Social i Cultural

Es tracta del Recinte Firal que volia construir-hi l’anterior equip de govern i al que ens hi havíem oposat frontalment des de l’Associació, ja que hagués afectat enormement i de manera negativa als residents.
Aquest gest per part del nou equip de govern contrasta radicalment amb la postura de l’anterior que mai ens va voler informar directament del que pretenien fer a la urbanització ni atorgar-nos la consideració de part afectada, en relació al Recinte Firal, tal com havíem sol·licitat reiteradament i a la qual tenim dret d’acord amb la pròpia normativa municipal.
El propi Joan Frances ja s’havia compromès amb nosaltres que no es construiria cap recinte firal, que seria un centre d’us preferent per a tots els marratxiners i no per hipotètics turistes. Que seria així o no seria.

En breu anirem a veure el projecte i a dir la nostra.

Deixa un comentari