Nova reunió amb la regidora de Participació Ciutadana

Avui matí membres de la Junta Directiva (president, secretària i dos vocals) ens hem reunit amb la regidora de Participació Ciutadana, Neus Serra. Es tractava de la tercera reunió periòdica que fa uns mesos vàrem acordar de fer amb ella, amb periodicitat bimestral.

La reunió ha estat, com les anteriors, cordial, si bé li hem manifestat el nostre malestar per la lentitud en que van duent-se a terme les demandes dels veïnats.

Trasllat del Mercadona

Hem tractat diversos temes que detallam, entre d’ells ens ha confirmat el que ja sabíem i que és que el Mercadona té tots els permisos per posar en marxa la construcció d’un centre a la nau antiga de Bodegas Túnel a Es Figueral i que la seva intenció és traslladar-hi el super de Sant Marçal quan estigui acabat.

Radar i control de velocitat

Noltros li hem recordat i insistit en varis assumptes més com que ens havíem promès posar uns panells informatius a les dues entrades principals a la urbanització recordant que s’entra a una zona residencial i que hi ha un límit de velocitat. En relació a això mateix que ens dona la impressió que el radar mòbil tengui predilecció per la nostra barriada.

Altres temes

També li hem recordat alguns dels temes que arrosseguen de fa temps com els pilons de plàstic espenyats que degraden i contaminen els carrers del final de la urbanització, la manca de local social i ara també de local per fer activitats i el tema del subministrament i baixa qualitat de l’aigua amb paràmetres fora de normativa a les analítiques fetes.
En relació a aquest mateix tema li hem recordat que sent l’associació part interessada en aquest tema (condició reconeguda formalment pel propi Ajuntament) volem tenir una reunió amb el regidor corresponent i amb els tècnics, el més aviat possible, en relació al projecte de construcció d’una nova xarxa de distribució d’aigua a Sant Marçal.

Per acabar li hem recordat que fa quatre anys que any rere any venint demanant a l’Ajuntament que la nostra urbanització deixi de ser l’únic nucli de població sense cap adorn nadalenc.

Deixa un comentari