Ens preocupa l’estat de la paret de Son Verí

Paret Son VeríLa pared de Son Verí, que llinda amb la carretera que va d’Es Figueral a la plaça de Donants de Sang (1ª entrada a la urbanització de Sant Marçal) presenta nombrosos signes d’un deteriorament més que evident. Aquest deteriorament és  tant per erosió, molt visible a la part baixa d’alguns trams, com per estar suportant una important i constant pressió a determinats punts, en els que es veuen amb tota claredat unes panxes i uns crivells molt marcats, tal com es pot observar a les fotos que s’acompanyen. Tot plegat fa témer per la integritat de la paret.

$(FILE_NAME_02El risc és que en qualsevol moment s’enderroqui la paret a alguns d’aquests punts més febles i que caiguin damunt la carretera les pedres que la formen i fins i tot part de la terra de l’altra costat. Cas de produir-se en hores puntes de transit, podria provocar un accident, amb afectació d’un o més vehicles.

$(FILE_NAME_11Ja ho hem comunicat als responsables municipals, però tornam ara a insistir-hi amb aquesta publicació, per tal que serveixi de recordatori i s’adoptin les mesures que procedeixin, per tal de prevenir qualsevol perill a totes les persones que utilitzam aquesta carretera a diari.

$(FILE_NAME_10

Un pensament sobre “Ens preocupa l’estat de la paret de Son Verí

Deixa un comentari