Aclarint alguns dubtes

Alguns veïnats ens han demanat sobre si l’Associació i si té res a veure amb la cooperativa promotora de la urbanització?

En absolut, la Nova Associació Veïnal “Sant Marçal” no te res a veure ni amb la cooperativa ni en cap altra entitat, de cap casta. Els promotors de l’associació som un grup de veïns i veïnes que vivim a la urbanització i que compartim les ganes i la il·lusió de tenir una associació veïnal que funcioni i que faci activitats. Pensam que això no pot sinó beneficiar-nos a tots els que vivim a l’entorn de Sant Marçal.

També hi ha alguns que ens demanen perquè es va crear una nova associació, enlloc d’intentar recuperar la que va existir fa ja anys?

En un primer moment la nostra intenció va ser reactivar l’antiga associació, que fa temps que va deixa de funcionar. Després d’estudiar la situació en que es trobava i de fer les consultes pertinents, tant amb l’Ajuntament, com amb el Govern Balear, varem optar per crear-ne una de nova, degut a les traves administratives de recuperar l’anterior. Aquesta qüestió serà explicada amb més detall a l’assemblea general del proper mes d’abril

 

Deixa un comentari