A l’Ajuntament li segueixen sense importar els ciutadans

Avui encara són visibles les restes de la darrera festa a Sant Marçal

Ells venga a fer festes pròpies i a autoritzar totes les que les hi demanen a Sant Marçal, sigui qui sigui, de dins i de fora del municipi (i això quina importància pot tenir, diria aquell).
No les hi importa res ni el descans dels veïnats, ni les incomoditats pels talls de carrers, ocupació de vies públiques, brutícia escampada per tot arreu, danys al vials i mobiliari urbà, etc., etc.


Molt menys que l’associació veïnal estigui informada amb temps, pugui presentar-ne al·legacions per minimitzar totes les molèsties, etcètera.

Ni tant sols vos podem informar que és lo que ha hagut aquest passat cap de setmana a Sant Marçal, però si vos podem informar que el divendres la música va durar fins les 2 de la matinada i el dissabte digueren ser prop de les 4. A aquestes hores, podeu afegir-ne una més entre que la gent comença a moure’s, s’acaben l’alcohol dels botellots  que encara les hi queden (tirant-les així com els tassons on les hi va bé), arranquen el cotxe i comencen a desfilar per dins els carrers interiors de la urbanització. Ah!, també que la brutícia avui encara no havia estat totalmente retirada com podeu veure a les fotos adjuntes.

Deixa un comentari