Facem del nostre entorn un lloc cada dia més agradable per viure-hi

DSC_0010(3)Des d’aquest web, l’associació hem denunciat repetidament totes aquelles coses que enlletgeixen el lloc on vivim. És per això que tampoc podem quedar indiferents quan son els nostres propis veïnats els qui en són els responsables.

Omplir contenidors de rebuig amb restes de poda i una altra quantitat semblant fora, al costat, perquè ja no hi cap al dedins, (volem recordar que l’Ajuntament té un servei gratuït de recollida i transport a plantes de compostatge) o aparcar damunt els pas de vianants, són just dos dels exemples que poden presentar-vos avui, amb les dues imatges adjuntes.

DSC_0009(2)

Però ni han moltes més: dur cans amollats; no recollir els seus excrements; entrar a l’aparcament en contra sentit; fer foc al jardí omplint de fum els dels veïnats; aparcar ocupant dues places a les zones assenyalades; no podar les plantes que impedeixen als vianants passar per la voravies; no dur les coses velles a la Deixalleria de Marratxí, deixant-les a terra al costat del qualsevol contenidor de fems; tenir cans que s’afuen i lladren enfurismats des de l’interior dels jardins als que passetjen tranquil·lament pel carrer; etc.; etc.

Quantes vegades vos hi heu trobat amb algunes d’aquests coses? Facem, entre tots els veïnats, del nostre entorn un lloc cada dia més agradable per viure-hi!

Deixa un comentari