Associa’t

Segons els nostres estatuts poden ser socis totes les persones que viuen a la urbanització de Sant Marçal o als seus voltants i els comerciants i professionals que tenen el seu negoci a la mateixa zona.També els que sense viure-hi, hi tenen alguna vinculació o interès.

Donar-se d’alta com a soci és molt fàcil. Basta amb emplenar el formulari que trobareu a continuació i que no vos durà més d’un minut. Heu de fer abans d’una setmana el pagament de la primera quota que vos cobrirà tot l’any natural en que vos doneu d’alta (si vos donau d’alta els mesos de novembre o desembre, la quota vos cobrirà a més d’aquests dos mesos, tot l’any següent). Les quotes, com deim, són anuals i són just 10 € per tot l’any. Heu d’ingressar-los al compte bancari de l’Associació IBAN: ES89 2100 2097 7602 0009 9662 (oficina La Caixa -Caixabank- de la nostra urbanització).

Si vos resulta més fàcil, també podeu descarregar i imprimir el formulari en PDF, emplenar-lo a mà i fer-nos-lo arribar a qualsevol dels membres de la Junta Directiva. El trobareu aquí.

Si abans voleu llegir els estatuts ho podeu fer fent clic aquí.