Un gran recinte firal permanent a la nostra urbanització?

N’està prevista l’aprovació al ple municipal del dilluns

En el ple municipal del proper dilluns està previst que la corporació aprovi un projecte per a la construcció d’un gran recinte firal permanent a la nostra urbanització (punt 5 de  l’ordre del dia adjunt)

Pel que hem pogut saber, el conjunt del recinte s’estendria des de prop de la carretera fins quasi les pistes de padel, més o menys coincidint amb l’àrea assenyalada al mapa següent. Encara que suposam que no tot ell seria terreny edificat i dedicat permanentment a fires i esdeveniments de tot tipus.

La construcció estarà condicionada a l’obtenció d’una subvenció  (punt 6 de l’ordre del dia), que també es sol·licitarà el proper dilluns.

Al mateix ple està previst debatre una moció presentada pel PSIB-PSOE sobre els problemes de subministrament d’aigua que patim a algunes zones de la nostra urbanització.

Vos recordam que els plens municipals són públics i que els que tingueu disponibilitat hi podeu assistir per tal de tenir la informació de primera mà. Serè el proper dilluns a les 9 del matí.