Reunió de veïnats en contra del carril bici anunciat per l’Ajuntament

2014-06-12 21.35.07Ahir vespre va tenir una reunió a la que hi varen participar quasi 30 veïnats del carrer Antoni Ramis glosador, de la Urbanització de Sant Marçal. En un principi la reunió estava prevista de fer-se al carrer, però un amable veïnat va oferir ca seva i la reunió es va fer al seu porxo, amb l’agraïment de tots els assistents.

El motiu de la reunió venia motivat per l’anunci de l’Ajuntament, fet a la revista municipal Terra de Fang, de fer un carril bici al llarg del carrer Antoni Ramis, tal i com varem informar fa uns dies.

Un dels assistents va intervenir informant que segons fonts del propi Ajuntament es tractava d’un mal entens o d’un error i que l’Ajuntament no feia comptes dur a terme el carril bici a aquest carrer. Un altre assistent va informar que a ell li havien dit el mateix des del propi Ajuntament i que farien una rectificació.

Amb tot, els assistents varen seguir intervenint i manifestant de forma majoritària que no se’n refiaven de l’Ajuntament i que ningú no havia vist encara cap rectificació i que, tanmateix, si ara rectificaven, també podien tornar a rectificar després una altra vegada i tornar a dir que sí al carril bici del carrer d’Antoni Ramis. També alguns participants varen comentar que, a més del carril bici, l’Ajuntament també vol construir un nou espai a la zona que anomenen recinte firal de la Verònica i que també es du amb un secretisme molt sospitós, manifestant així mateix el seu rebuig.

Finalment, es va acordar unànimement que, a través del president de la nostra associació, s’adreçàs un escrit al batle, manifestant el rebuig a aquest projecte, en les seves característiques anunciades i els motius del mateix. L’escrit ha estat registrat avui matí mateix; ara a esperar a veure si aquesta vegada s’obtindrà alguna resposta o si serà com en anteriors ocasions…

Deixa un comentari