Reunió amb el batle

Despús-ahir, dimarts a les 11 del matí, i tal com vos havíem anunciat fa uns dies, una representació de la Junta Directiva ens varem reunir amb el batle de Marratxí, Tomeu Oliver que estava acompanyat de la regidora de l’àrea de Participació Ciutadana, Antònia Coll i del cap de gabinet municipal, Constantino Lorenzo, que és veïnat de Sant Marçal.

La reunió va ser molt cordial i després de presentar-nos i de presentar l’Associació i les seves finalitats, varem expressar la nostra intenció de mantenir amb l’Ajuntament una relació fluida amb l’objectiu de que, entre totes les parts, la zona on vivim sigui un lloc cuidat i agradable per viure-hi i per poder detectar ràpidament qualsevol problema que pugui sorgir i donar-li solució el més aviat possible.

En aquesta línia, varem presentar als representants municipals unes peticions, començant per la de poder tenir un local social, tal com tenen moltes altres associacions de Marratxí. Varem demanar més i millor neteja, arreglar els paviments on faci falta, més vigilància per a la protecció dels nostres bens i dels públics, així com per evitar actes vandàlics o molests pels veïnats, etc. També li varem explicar l’estat d’abandó i brutícia de la urbanització a mig construir que hi ha a continuació, just a baixa, de la nostra i li varem demanar que es netejàs i que s’adoptassin mesures per que no estigui en les actuals condicions. Un altre dels temes plantejats va ser el dels problemes amb el subministrament de l’aigua a la urbanització (vegeu la informació que varem publicar ahir: Problemes amb el subministrament d’aigua). Sobre aquest tema, el batle ens va dir que ja està en marxa la posada en marxa d’una solució i que prest en veurem les obres.

D’aquesta reunió i dels temes plantejats vos informarem amb més detall i contestarem a les vostres preguntes a la pròxima assemblea general que tendrà lloc en poques setmanes. També recollirem les vostres propostes i iniciatives.

Deixa un comentari