Problemes amb el subministrament d’aigua

Ja des que els primers veïnats ens varen instal·lar a la urbanització, hem sofert constants i continus problemes amb el subministrament d’aigua: talls, baixa pressió, etc. i això sense esmentar la baixa qualitat del aigua.

Els problemes, lluny d’arreglar-se, es segueixen repetint ara, com fa 15 anys. És per això que alguns veïnats de la zona més afectada per la baixa pressió que els hi obliga a tenir pràcticament sempre en marxa la bomba de l’aljub de casa seva (els carrers al nord de la urbanització a l’àrea de la zona més elevada) han decidit de presentar fuls de reclamació a l’empresa subministradora.

Per tal de facil·litar a tots els veïns la reclamació, sigui per la causa que sigui, en relació al servei de subministrament d’aigua, vos adjuntam el formulari de reclamació de la pròpia empresa, per tal que el que així ho desitgi, pugui descarregar-lo, imprimir-lo, emplenar-lo i presentar-lo a les oficines de la concessionària, que es troben a la cantonada del carrer de darrera la zona comercial de la nostra urbanització.

Aquí el teniu.

Reclamació Aguas Término de Marratxí

Un pensament sobre “Problemes amb el subministrament d’aigua

Deixa un comentari