Netejat del carrer “Abocador”

La publicació d’avui al nostre web és per donar-nos tots i totes l’enhorabona!

I és que, com a conseqüència de les tres denuncies presentades per l’Associació, hem aconseguit que els carrers que es troben a continuació de la urbanització de Sant Marçal, i que duien anys convertits en un abocador, finalment han estat netejats.

Ara just falta que, per qui correspongui es prenguin mesures per tal que no tornin al seu estat actual. Per la nostra part demanam a tots el veïnats que estiguem alerta i que si veiem alguna conducta incívica o que si tornam a veure-hi brutors i deixalles, actuem en conseqüència.

Aquí podeu veure com ha quedat un dels espais més bruts, en comparació a com es trobava uns pocs dies enrere (el dia en que un grup de veïnats varem rebre els mitjans de comunicació per tal d’explicar-los el problema i les denúncies presentades)

Carrera abocador després

Carrera abocador abans

Col·locació d’il·luminació provisional al carrer Olesa

Per altra banda, aprofitam per informar-vos d’una altra actuació de l’Associació que ha donat fruits. Resulta que durant aquestes passades festes varem observar com la voravia del carrer Olesa, entre els carrer Joan XXII i el de Dolors Gual de Torrella, es trobava durant dies i dies totalment a les fosques, degut a una desconnexió de l’enllumenat públic. Varem avisar a l’Ajuntament i ens varen explicar que la desconnexió era obligada per una avaria i que tardarien dies encara en poder restablir l’enllumenat. Davant això els hi varem demanar que posàssin focus artificials, cosa que varen fer immediatament.

Deixa un comentari