L’Ajuntament ha hagut de rectificar!

Després de denegar-nos-la en repetides ocasions, ahir ens va arribar la inscripció en el registre municipal d’entitats ciutadanes

Ahir després de la intervenció del nostre president, un regidor de l’equip de govern li va contestar en un to prepotent, dient, entre altres coses, que la petició d’intervenció no havia estat feta amb temps i forma (si era així, perquè ens la varen deixar fer, idò?) o que no teniem dret a participar a tals o quals reunions… Que diguin el que vulguin, que nosaltres anam fent!

La raó no la té el que xerra més, més fort o el darrer. I més prest, que més tard, la raó s’acaba imposant.

Avui en tenim un altre bon exemple del que deim: Ahir, després que en repetides ocasions ens demanassin un document, que no corresponia demanar i que no podíem ni volíem aportar, l’Ajuntament de Marratxí va rectificar i va enviar-nos la resolució per la qual se’ns informa que se’ns ha procedit a la inscripció en el registre esmentat, amb el núm. 184.

Retall resolució inscripció Registre entitats ciutadanes

Aquesta és la cronologia dels fets:

  1. El 25 de febrer (5 dies després de la constitució de la NAVSM ) varem sol·licitar d’acord amb tot el que exigeix el Reglament de Participació Ciutadana, la nostra inscripció en el registre municipal. D’acord amb el Reglament, l’Ajuntament tenia 15 dies per resoldre.
  2. Els dies 7 i 15 d’abril, en resposta a un missatge de correu electrònic enviat per l’Associació a l’Ajuntament, per un tema que no tenia res a veure amb la sol·licitud d’inscripció, varem rebre dos diferents missatges de correu en els que ens instaven a enviar-lis el nou document (que com ja hem dit i reglament en mà, no ens podien demanar), deixant la inscripció en suspens (que havia d’haver estat efectuada el dia 19 de març, com a data més tardana.
  3. El dia 28 d’abril, transcorreguts més de 2 mesos sense que s’efectuàs la inscripció de l’Associació i sabent que la raó era de la nostra part, varem presentar una reclamació administrativa, exigint la immediata inscripció i, per suposat, sense enviar-los-hi el document que ens sol·licitaven.
  4. El dia 8 de maig, l’Ajuntament ens va enviar un comunicat oficial comunicant-nos la denegació de la inscripció i tornant-nos a demanar, novament, el document que no corresponia.
  5. Ahir, dia 27 de maig, finalment i sense que hagem aportat cap altre document, l’Ajuntament ens va comunicar el decret de batlia pel qual se’ns ha procedit a inscriure en el registre municipal.

 

Deixa un comentari