Els veïns de Sant Marçal ens sentim menyspreats per l’Ajuntament

El nostre president qualifica de discrimininatori el tracta que rep la nostra associació

El nostre president, Xavier Ramis, intervenint en el ple municipal d'ahir
El nostre president, Xavier Ramis, intervenint en el ple municipal d’ahir

Tal com haviem anunciat ahir vespre la nostra associació va tornar intervenir durant el ple municipal ordinari del mes de juny, per tal de reclamar a l’Ajuntament en ple, per tercera vegada en dos anys, solucions als problemes que patim de forma continuada des de fa anys.

En aquesta ocasió varem reclamar un finançament públic equitatiu de les associacions marratxineres. Per les limitacions que imposa el anacrònic i inútil Reglament de Participació Ciutadana, la intervenció on es materialitzava aquesta reclamació no es va poder fer fins després que el ple ja hagués aprovat  una hora i mitja abans el Pla Estratègic de Subvencions 2016-2018, que hagués pogut garantir aquest finançament públic equitatiu.

Diferències abismals entre unes entitats i unes altres

Tal com podeu llegir al text amb la intervenció completa, que incloem al final d’aquesta notícia, de les dades analitzades es desprèn que hi ha diferències quan a subvencions públiques atorgades a les associacions del municipi que superen la diferència abismal de 1 a 300, en alguns casos.

No volem allargar més aquesta breu crònica i vos convidam a llegir íntegrament la intervenció feta, que no va poder ser contestada, quan al contingut de la mateixa i a les dates i xifres comparatives, ni pel regidor Humberto López ni pel batle Joan  Francesc, que just es varen haver de limitar de fer argumentacions de caràcter general respecte del Pla aprovat i respecte del tracte atorgat per l’Ajuntament a la nostra Associació.

També podeu escoltar-la al vídeo del ple, penjat per l’Ajuntament a Youtube. És a partir de 1:34:30 hh:mm:ss, encara que vos avançam que l’audio és molt deficient i que la càmara no enfoca a l’intervinent.

Deixa un comentari