Direcció prohibida! No per a tothom…

IMG_0242
Aquest cotxe acaba d’entrar en direcció prohibida

El carrer de davant el Mercadona de Sant Marçal (Salvador Torres pintor) és un carrer de direcció única, com la majoria dels transversals de la urbanització. El sentit permés de circulació és d’oest a est. O per entendre’ns millor, en direcció des dels carrers principals i de doble sentit de la urbanització cap al propi Mercadona, però de direcció prohibida a l’inrevés o sigui que no s’hi pot entrar des de davant del supermercat. I ha estat així des que es va construir la urbanització.

IMG_0241
No havia passat encara un minut i aquest altre també

No obstant això que acabam de dir cada dia es comptem per desenes els vehicles que infringeixen la prohibició (vos deixam unes poques fotos, de mostra per tal que ho vegeu). Més d’un veïnat s’ha endut en ensurt quan, tranquil·lament circulant en cotxe (o a peu) s’ha vist girar un cotxe, entrant al carrer i venint-li d’allà on no se l’esperava.

IMG_0243
Aquest altre després de fer tot el tram de carrer en direcció prohibida s’incorpora al carrer de la Verònica per on no està permés

Demanam als conductors que respectin les senyals de circulació dins la urbanització, encara que no hagi cap policia a prop.

També demanam a l’Ajuntament més control i vigilància dins la urbanització per a una major seguretat i convivència pacífica i tranqil·la.

I no és que no hagi dos discos de direcció prohibida ben visibles, als dos costats del carrer
I no és que no hagi dos discos de direcció prohibida ben visibles, als dos costats del carrer

Deixa un comentari