Cap partit es compromet amb els veïnats

Fa 8 mesos que varem fer davant el ple de la corporació municipal una petició a tots els grups polítics municipals. La petició era molt simple; les hi demanavem que es comprometesin, per escrit, a signar una document per tal que es comprometessin a que el Nou Recinte Firal, que l’Ajuntament de Marratxí ha decidit de fer a Sant Marçal, hauria de prioritzar el benefici dels veïns de Marratxí front els dels visitants, preservant, en tot cas, la qualitat de vida dels residents.

Retall carta a DM d'Assumpta 2-7-2014

Idò bé, cap dels partits polítics amb representació al nostre Ajuntament s’ha volgut comprometre amb els veïnats i veïnades de Sant Marçal.

Ni a conseqüència d’aquella intervenció en el ple d’octubre passat; ni tampoc després que el mes de febrer d’enguany se lis hi recordàs, mitjançant una carta escrita i adreçada als portaveus del PP, PSOE, Més i la portaveu dels Independents; ni tampoc arrel d’un missatge de correu electrònic enviat la setmana passada, hem aconseguit el compromís de cap d’aquests partits, que ara es tornen a presentar a les eleccions municipals i que ens tornen a demanar la nostra confiança com a ciutadans.

Se la mereixen?

 

Un pensament sobre “Cap partit es compromet amb els veïnats

Deixa un comentari