Ahir varem tornar tenir presència en el ple municipal

Dues interpel·lacions i una proposta  del nostre president

cimg0856

Ahir en acabar el plenari el nostre president, Xavier Ramis, va tornar a demanar la paraula per adreçar-se a la corporació municipal en ple i demanar-los per les actuacions que han fet o pensen fer en relació a dues qüestions, que ja han tingut cabuda a aquest web, relatives a l’entorn de Sant Marçal i una altra d’àmbit més general.

La primera, sobre el bosquet de Sant Marçal i les mates que s’ha assecat (veure notícia fent clic aquí, publicada fa pocs dies). Segons va respondre la regidora de Medi Ambient, Cristina Alonso, la opinió del tècnic municipal consultat és que és conseqüència de la sequera i no de cap plaga i que el més probable és que tornin a rebrotar.

La segona, sobre l’estat de la paret que llinda entre la finca de Son Verí i la carretera que va del Figueral a Sant Marçal, molt deteriorada i que podria ensorrar-se damunt l’esmentada carretera (veure noticia fent clic aquí, publicada el novembre de 2015). Sobre aquesta qüestió no se’ns va donar resposta.

A més, el nostre president va proposar a l’Ajuntament la posada en marxa de la figura del regidor o regidora de barri, per apropar l’Ajuntament i fer-lo més accesible a tots els veïnats i veïnades de Marratxí.

Carril bici a Sant Marçal en un punt totalment inesperat en el ple

Durant el ple es va presentar un punt totalment inesperat, ja que no figurava en el Ordre del Dia enviat i que va haver de ser inclòs per via d’urgència durant el decurs de la sessió.
Es tracta de l’aprovació de 7 projectes a dur a terme dins el municipi, dos d’ells a l’entorn de Sant Marçal. Concretament, un dels dos és la implantació d’un carril bici que ha d’enllaçar l’IES de Sant Marçal amb l’IES de Marratxí.

Demà acudirem a l’Ajuntament a veure que és el que tenen projectat per informar-vos seguidament.

Deixa un comentari