Ahir va tenir lloc l’Assemblea 01/2016

DSC_0013RAhir va tenir lloc l’A.G. 01/2016 al local cedit per l’Ajuntament a Sa Cabaneta.

El punt més important que es va tractar va ser el de la continuïtat o la dissolució de l’Associació. Totes les persones participants varen votar per la continuïtat, excepte una.

A continuació es va procedir a la renovació de la Junta Directiva, que haurà de seguir empenyent l’Associació, esperem que amb el concurs del reste de socis i sòcies. La nova JD està composta per:

  • President: Xavier Ramis
  • Secretària: Margalida Bautista
  • Tresorer:  Xavier Muntaner
  • Vocals: Jordi Adrover, Carmen Calixto, Bel Salas i Isabel Fontiroig.

Obert el termini de pagament de quotes

Un dels altres acords va consistir en tornar a cobrar quotes durant 2016 (recordam que l’any passat no se’n varen cobrar) i que es mantindrà l’import de la quota en 10 €, per família o comerç. Aquesta quota cobreix tot l’any 2016. Es demana per favor que les quotes les faceu efectives abans del 20 d’abril mitjançant ingrés o transferència al compte que l’Associació té a l’oficina de La Caixa a Sant Marçal, indicant el vostre nom.

Si ho feu a finestreta, bastarà que indiqueu que l’ingrés és a favor de la Nova Associació Veïnal “Sant Marçal” i si ho feu des d’una altra entitat bancària o per banca electrònica heu d’indicar el següent IBAN: ES89 2100 2097 7602 0009 9662.

Un pensament sobre “Ahir va tenir lloc l’Assemblea 01/2016

Deixa un comentari