Ens preocupa l’estat de la paret de Son Verí

Paret Son VeríLa pared de Son Verí, que llinda amb la carretera que va d’Es Figueral a la plaça de Donants de Sang (1ª entrada a la urbanització de Sant Marçal) presenta nombrosos signes d’un deteriorament més que evident. Aquest deteriorament és  tant per erosió, molt visible a la part baixa d’alguns trams, com per estar suportant una important i constant pressió a determinats punts, en els que es veuen amb tota claredat unes panxes i uns crivells molt marcats, tal com es pot observar a les fotos que s’acompanyen. Tot plegat fa témer per la integritat de la paret.

$(FILE_NAME_02El risc és que en qualsevol moment s’enderroqui la paret a alguns d’aquests punts més febles i que caiguin damunt la carretera les pedres que la formen i fins i tot part de la terra de l’altra costat. Cas de produir-se en hores puntes de transit, podria provocar un accident, amb afectació d’un o més vehicles.

$(FILE_NAME_11Ja ho hem comunicat als responsables municipals, però tornam ara a insistir-hi amb aquesta publicació, per tal que serveixi de recordatori i s’adoptin les mesures que procedeixin, per tal de prevenir qualsevol perill a totes les persones que utilitzam aquesta carretera a diari.

$(FILE_NAME_10

Un comentario en “Ens preocupa l’estat de la paret de Son Verí

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.