1ª reunió de la Junta Directiva

El passat dijous, dia 6 de març, va tenir lloc, a la seu social de l’Associació, la 1ª reunió de la Junta Directiva, amb un ordre del dia bastant estens.

La major part dels temes tractats va ser l’intercanvi d’informació entre els membres, respecte de les tasques que cadascun hem anat fent des de l’assemblea constituent. Quan als punts decisoris, a destacar la validació com a socis de totes les sol·licituds rebudes.

Es va posar de manifest la conveniència de donar un impuls fort a la tasca de difusió de l’Associació i a la de convocar l’Assemblea General el més prest possible, si bé es va decidir esperar a haver mantingut la reunió amb el batle, per tal de poder informar de més coses als socis.

Pel que fa a la posada en marxa d’activitats, es va comentar que s’esperarà a veure quines propostes hi fan els socis, si bé, es mirarà al menys de posar en marxa el més aviat possible l’activitat d’excursions. A tal efecte es xerrarà amb l’associació de veïns de Pòrtol “La Pua” per tal de poder incorporar-nos a les que ja tenen programades per enguany.

Deixa un comentari